Парти Агенция
Плащане

Как мога да платя?
В българската версия на сайта можете да пазарувате през PayPal, с банков превод,  пощенски запис или да платите на ръка.


1. Плащане чрез PayPal с кредитни карти (Visa, MasterCard, Discover, American Express) 

Системата за електронни разплащания по интернет PayPal.com е оторизирана за извършване на on-line транзакции, инициирани от rosesmania.com.

Процесът е изключително опростен за клиентите. След като сте избрали продукт, потвърдили сте сумата и сте избрали опция за плащане с кредитна карта, системата Ви препраща към интерфейса на www.paypal.com за on-line авторизиране, като сигурността на предаване на информацията се осъществява чрез SSL - протокол.

След въвеждане на информация за картодържателя и потвърждение на плащането, системата извършва on-line авторизация на кредитната карта, проверява наличността на сумата в банката на картодържателя и получава веднага потвърждение или отказ от системата.
В случай, че информацията за картодържателя е неточна или сумата не е налична по сметката на кредитната карта, плащане не се извършва и картодържателят получава съобщения за евентуалните причини. В този случай, картата на картодържателя няма да бъде задължена.

Гаранция:
Всяко плащане, протестирано в последствие подлежи на връщане.

Сигурност на предаване на информацията:
Системата използва SSL - протокол за връзка между браузера на клиента и сървъра. В момента, в който влезете в режим на SSL, на най-долния ред на браузера се появява символ /жълт ключ на син фон при Netscape Navigator или жълт катинар при Microsoft Internet Explorer/. Ако натиснете този символ с мишката и при двата браузера се отваря прозорец с информация за сертификата, който сървърът притежава и за режима на криптация /шифриране/ на данните, които се обменят с клиента.

Уведомете ни с e-mail  или по телефона 2 (два) дни предварително, за да уточните желаната покупка. 

 

 2. Плащане с  банков превод:

След като изберете желаният от Вас продукт и потвърдите поръчката, може да платите стойността й като направите банков превод в полза на:

 Postbank  
IBAN: BG 21BPBI79371017877601
BIC:  BPBIBGSF
Титуляр: "Данироз" ЕООД

 След като извършите банковият превод, ако поръчката Ви е спешна, моля изпратете копие от платежното нареждане на е-mail: dani@rosesmania.com

   Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че при плащане всички такси по банковия превод и за двете страни следва да бъдат изцяло поети от Вас - Банковия превод е за сметка на наредителя ! Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки неотговарящи на това условие.

Уведомете ни с e-mail  или по телефона 2 (два) дни предварително, за да уточните желаната покупка.

3. Плащане с   WESTERN UNION / MoneyGram :  

    След като направите паричния превод е необходимо да изпратите името на Изпращача, държавата, от която е изпратен и контролния номер на SMS на тел: 0897834069 или e-mail: dani@rosesmania.com

Получател:             Йорданка Първанова Димитрова
                                България

Ако изпращате от чужбина:    Yordanka Parvanova Dimitrova
                                                   Bulgaria

Уведомете ни с e-mail  или по телефона 2 (два) дни предварително, за да уточните желаната покупка. 4. Плащане с пощенски запис:                                                        

Ако искате да заплатите с Пощенски запис, моля, свържете се с нас на телефон 0897834069

 Уведомете ни с e-mail  или по телефона 3 (три) дни предварително, за да уточните желаната покупка.


За спешни доставки ни позвънете на посочения телефон :

               089 78 34 069